Aυτό είναι το iPhone 5

21:05 12/9/2012 - Πηγή: TechFan


Η Apple όπως περιμέναμε όλοι παρουσίασε σήμερα το νέο iPhone, το iPhone 5, σε μία εκδήλωση τύπου στο Σαν Φρανσίσκο.

Είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο το iPhone που έχει κατασκευαστή, με βάρος μόλις 112g και με μόλις 7,6 χιλιοστά πάχος. Έρχεται με μια 4 ιντσών, 16:9 326ppi οθόνη Retina με 1.136 x 640 ανάλυση. Έχει το ίδιο πλάτος με ένα iPhone 4S,

αλλά είναι ψηλότερο. Λόγω του επιπλέον ύψους, υπάρχει τώρα μια πέμπτη σειρά για τα εικονίδια εφαρμογών, ενώ η κάτω σειρά των συντομεύσεων εξακολουθεί να περιορίζεται στα τέσσερα. Η Apple ισχυρίζεται ότι υπάρχει 44 τοις εκατό περισσότερος κορεσμός των χρωμάτων απο ότι το προηγούμενο μοντέλο.

Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν ultrafast Wi-Fi (802.11 a / b / g / n – 2.4GHz και 5GHz), HSPA +, DC-HSDPA και 4G LTE συμβατότητα. Επεξεργαστής είναι ένα chip A6 της Apple, ο οποίος είναι δύο φορές πιο γρήγορος από ό, τι η CPU του iPhone 4S και έχει δύο φορές πιο γρήγορα γραφικά. Η Apple ισχυρίζεται ότι η μπαταρία του iPhone 5 είναι καλύτερη από το iPhone 4S και υπόσχετε LTE περιήγηση 8 ωρών, 10 ώρες βίντεο και 225 ώρες χρόνο αναμονή.

Η πίσω κάμερα έχει 8 megapixel αισθητήρα με backside φωτισμό, ένα υβριδικό φίλτρο υπερύθρων, ένα φακό πέντε στοιχείων και άνοιγμα μέχρι f/2.4. Μπορείτε επίσης να τραβάτε φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο, με την Apple να λέει ότι είναι βελτιωμένη η σταθεροποίηση εικόνας κατά τη διάρκεια εγγραφής βίντεο. Η μπροστινή κάμερα ονομάζεται FaceTime HD και υποστηρίζει 720p για κλήσεις βίντεο μέσω FaceTime με τη χρήση Wi-Fi ή μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Δεν ανακοινώθηκε η τιμή του ακόμα, αλλά αναμένεται προσεχώς.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα