Elgato EyeTV Mobile And Micro TV Dongles για iOS και Android συσκευές

12:10 1/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Elgato παρουσίασε τις νέες εκδόσεις του Elgato EyeTV dongle στην IFA εμπορική έκθεση ηλεκτρονικών στο Βερολίνο, με τη μορφή των Elgato EyeTV Mobile και Micro dongles. Η Elgato έχει επανασχεδιαστεί την iOS έκδοση και παρουσίασε μια νέα έκδοση για Android smartphones

και tablets, με τις συσκευές τους να είναι μικρότερες και πιο συμπαγής από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Το EyeTV Micro dongel έχει δημιουργηθεί για συσκευές Android και λήψη DVB-T μόλις τοποθετηθεί και μπορεί να συνδεθεί με έναν υπολογιστή μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB, αν θέλετε. Το EyeTV Micro υποστηρίζεται από Android συσκευές που τρέχουν το Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS) της Google. Το νέα EyeTV Mobile για iOS συσκευές είναι το μισό μέγεθος από οποιοδήποτε άλλο δέκτη που ταιριάζει σε iOS συσκευές 30 ακίδων και υποστηρίζει το νέο iPad της Apple, το iPad 2 και iPhone 4S.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που δείχνει τις παλαιότερες συσκευές σε δράση, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει μια καλή ιδέα από όλες τις λειτουργίες που το Elgato EyeTV dongle μπορεί να προσφέρει. Τα νέα Elgato EyeTV Mobile και Micro θα φθάσουν στα καταστήματα τον επόμενο μήνα και θα τιμολογούνται σε £ 89,95 και £ 54,95 αντίστοιχα.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : engadget.com

Keywords
Τυχαία Θέματα