GPS TomTom Rider για μοτοσικλετιστές

19:49 15/2/2013 - Πηγή: TechFan

Η TomTom ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας συσκευής GPS ειδικά για τους αναβάτες μοτοσικλετών που ονομάζεται TomTom Rider. Δεν είναι μόνο η ότι η συσκευή έχει σχεδιαστή να τοποθετείται εύκολα στις μοτοσικλέτες, αλλά έχει επίσης κάποια βασικά χαρακτηριστικά που οι μοτοσικλετιστές θα εκτιμήσουν. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα για έναν αναβάτη να επιλέξει, την ταχύτερη ή την πιο γραφική διαδρομή.

Η

δυνατότητα να επιλέξετε μια γραφική διαδρομή είναι καλοδεχούμενη για τους αναβάτες μοτοσικλετών που ταξιδεύουν μια ηλιόλουστη ημέρα. Η συσκευή έχει μια 4,3 ιντσών οθόνη που μπορεί να ελέγχεται ενώ ο αναβάτης φοράει γάντια. Η συσκευή είναι επίσης σχεδιασμένη για οποιαδήποτε συνθήκες όπως βροχή ή έντονο ηλιακό φως. Διαθέτει επίσης ένα σταθμό φόρτισης που ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την συσκευή ανάλογα αν η μηχανή είναι ανοιχτή η όχι.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό ειδικά για τους μοτοσικλετιστές είναι η δυνατότητα να επιλέγουν δρόμους με πολλές στροφές που προσφέρονται για μια συναρπαστική βόλτα. Οι οδηγίες μπορούν επίσης να μοιραστούν με άλλους αναβάτες μέσω Bluetooth και η συσκευή έρχεται με δωρεάν ενημερώσεις του χάρτη εφόρου ζωής. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη για $ 299.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα