Google Play : έφτασε τις 657.000 εφαρμογές και τα 25 δισεκατομμύρια downloads

18:05 26/9/2012 - Πηγή: TechFan

Το Google Play έχει περάσει τις 25 δισεκατομμύρια εφαρμογές που έχουν κατεβάσει οι χρήστες, σύμφωνα με το επίσημο Android Blog. Αυτός ο αριθμός έφτασε μόλις τρεις μήνες μετά από την επίτευξη των 20 δισεκατομμυρίων εφαρμογών. Για να το γιορτάσει η Google έχει ξεκινήσει μια σειρά από ειδικές προσφορές.

Κάθε μέρα για τις επόμενες πέντε ημέρες, οι Android χρήστες θα είναι σε θέση να επιλέξουν μια συλλογή από εφαρμογές από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Gameloft, Electronic Arts, Rovio, Runtastic, Full Fat για 25 σεντ την κάθε μία. Η Google λέει ότι θα προσφέρει επίσης κάποιες ειδικές συλλογές, συμπεριλαμβανομένων 25 ταινιών, 25 απαγορευμένων βιβλίων, 25 άλμπουμ που άλλαξαν τον κόσμο και 25 κορυφαίων περιοδικών σε πωλήσεις σε ειδικές τιμές.

Η Google επίσης διαρρέει ότι είναι τώρα υπάρχουν γύρω στις 657.000 εφαρμογές στο Google Play, λίγο πίσω απο τις 700.000 εφαρμογές που ισχυρίζεται η Apple για το iOS. Με το Android αναμφίβολα το κυρίαρχο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας, το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα της Google φαίνεται να είναι σε μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης χωρίς σημάδια που να δείχνουν ότι η ανοδική του πορεία είναι κοντά στην κορύφωση του.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα