H Atari προσφέρει 100 iOS παιχνίδια για την 40η επέτειο της

22:55 28/6/2012 - Πηγή: TechFan

Η Atari γιορτάζει την 40η επέτειο της και προσφέρει 100 από τα πιο δημοφιλή ρετρό παιχνίδια της δωρεάν στο iTunes. Κάθε έκδοση του IOS αποτίει φόρο τιμής στο πρωτότυπο και έχει σχεδιαστεί για να μιμηθεί το gameplay που θυμούντε οι φίλοι του Atari. Τα παιχνίδια είναι σε μια εφαρμογή και ονομάζεται Greatest Hits Atari,

η οποία κοστίζει κανονικά $ 9,99.

Τα 100 παιχνίδια βασίζονται στις κλασικές εκδόσεις του Atari 2600. Είναι κατ ‘αλφαβητική σειρά και ανά κατηγορία. Κάθε παιχνίδι μπορεί να κατέβει ξεχωριστά μέσα από την εφαρμογή και είναι ξεκλείδωτη για όλες τις συσκευές iOS. Κάποια δημοφιλή παιχνίδια είναι το Asteroids, το Centipede, και το Pong.
Μερικά από τα παιχνίδια, όπως είναι τα Warlords και Tempest, διαθέτουν Bluetooth multiplayer δυνατότητα, ενώ άλλα μπορούν να παιχτούν χρησιμοποιώντας το Atari’s Arcade Duo Powered joystick, που πωλείται ξεχωριστά. Ωστόσο, τα παιχνίδια παραμένουν ελεύθερα μόνο αν δεν απεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Μόλις το κάνετε αυτό και την εγκαταστήσετε ξανά, θα πρέπει τότε να πληρώσετε για την εφαρμογή.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα