H Nokia ενημέρωσε τους χάρτες της με περισσότερες χώρες και δρόμους

19:45 25/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Nokia έχει ενημερώσει τα δεδομένα του χάρτη της, ο οποίος χρησιμοποιείται σε εφαρμογές πλοήγησης, όπως οι Nokia Maps και Nokia Drive για τα Windows Phone, καθώς και την υπηρεσία web

here.com. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει τρεις νέες περιοχές, πιο λεπτομερή κάλυψη σε ορισμένες από τις περιοχές που υποστηρίζονταν προηγουμένως, καθώς και νέους ή τροποποιημένους δρόμους σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι τρεις νέες περιοχές που εισέρχονται στις υπηρεσίες είναι το Ισραήλ, η Σερβία και το Κοσσυφοπέδιο που δέχθηκαν λεπτομερείς οδικούς χάρτες και δορυφορικές προβολές όπως οι άλλοι.

Η χάρτες της Ρωσίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας προσφέρουν τώρα υψηλότερα επίπεδα λεπτομέρειας σε περιοχές με δάση για καλύτερο προσανατολισμό. Τα μονοπάτια πεζών ενημερώθηκαν με περισσότερες διαδρομές και περιλαμβάνουν λιγότερο γνωστά πάρκα. Η χάρτες της Ελλάδας, Γαλλίας και Ιρλανδίας προσφέρουν τώρα μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε λιγότερο κατοικημένες περιοχές.

Τέλος, οι χάρτες από διάφορες χώρες ενημερώνονται με νέους δρόμους. Για παράδειγμα 133 000 χιλιόμετρα νέοι δρόμοι προστέθηκαν στο χάρτη του Ηνωμένου Βασιλείου. Έτσι, αν χρησιμοποιείτε τους χάρτες της Nokia και χρησιμοποιείτε offline χάρτες, μπορείτε να τους ενημερώσετε.

Πηγή : blog.gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα