H Sony αποκάλυψε την νέα αδιάβροχη Handycam HDR-GW77V βιντεοκάμερα

19:20 6/6/2012 - Πηγή: TechFan

Η Sony έχει προσθέσει μια νέα βιντεοκάμερα Handycam στην γκάμα της που είναι ιδανική για τη δράση το καλοκαίρι κοντά στο νερό. Η νέα φωτογραφική μηχανή είναι η HDR-GW77V και μπορεί να συλλάβει πλήρη ανάλυση HD βίντεο και 20,4-megapixel φωτογραφίες. Η βιντεοκάμερα

είναι αδιάβροχη εώς τα 5 μέτρα και έχει μια τριών ιντσών οθόνη Xtra Fine LCD της Sony.
Η αλληλεπίδραση της  LCD οθόνης αφής εξακολουθεί να υποστηρίζετε και να είναι πλήρως λειτουργική όταν βυθιστεί. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης το Underwater Mode για να ρυθμίσετε την ισορροπία λευκού και κάτω απο το νερό. Η κάμερα είναι ανθεκτική στα χτυπήματα, στη σκόνη και ανθεκτική και σε πτώση απο περίπου 1.5 μέτρο.
Η κάμερα χρησιμοποιεί ένα οπίσθιου φωτισμού αισθητήρα Exmor R CMOS για να βελτιώσει τη σαφήνεια και τη μείωση του θορύβου σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμα διαθέτει ένα ενσωματωμένο φλας και υποστηρίζει επίσης το Sony’s Intelligent Sweep Panorama mode. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ανίχνευση προσώπου και ανίχνευση κίνησης. Η κάμερα διαθέτει 10 φορές οπτικό ζουμ και εγγραφεί βίντεο στην 16 GB  αποθήκευτική μνήμη, που είναι αρκετή για αποθήκευση για τέσσερις ώρες περιεχόμενου HD βίντεο σε λειτουργία LP HD. Επίσης, η Sony ενσωματώνει το Optical SteadyShot και η κάμερα έχει ενσωματωμένο GPS. Η φωτογραφική μηχανή θα ξεκινήσει να διατίθεται αργότερα αυτό το μήνα για περίπου 700 δολάρια.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα