H Sony λανσάρει τις SmartWatch 3 και SmartBand Talk wearable συσκευές

01:22 4/9/2014 - Πηγή: TechFan

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Sony έχει ανακοινώσει δύο wearable συσκευές στην IFA. Το SmartWatch 3 που συνεχίζει τη γραμμή SmartWatch αλλά μεταβαίνει στο Android Wear και όχι στο λογισμικό της Sony, ενώ το SmartBand Talk είναι ένα lifelogger που προσθέτει μια οθόνη και φωνητικό ελέγχο στο λιτό σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου.Το SmartWatch 3

έχει μια 1.6 ιντσών 320x320 ανακλαστική LCD οθόνη, που αποσκοπεί στο να βοηθήσει την προβολή της στο φως του ήλιου. Περιβάλλεται από ένα IP68 πιστοποιημένο σώμα. Διαθέτει μικρόφωνο, επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, γυροσκόπιο και GPS και η συσκευή προσφέρει κάποια αυτόνομη λειτουργικότητα, ενώ εκτελεί επίσης τις συνήθεις αλληλεπιδράσεις του Android Wear και την παραλαβή των κοινοποιήσεων. Χρησιμοποιεί ένα quad-core 1.3GHz επεξεργαστή με 4GB χώρο αποθήκευσης και NFC αντιστοίχιση, ενώ η 420mAh μπαταρία θα διαρκεί έως και δύο ημέρες μετά από την κανονική χρήση.

Με την κομψή σχεδίαση, το SmartBand Talk χρησιμοποιεί μια καμπύλη και πάντα ενεργοποιημένη 1.4 ιντσών οθόνη e-paper, η οποία παρέχει ειδοποιήσεις και αναφορές δραστηριότητας. Η αδιάβροχη συσκευή εκτελεί τυπικές λειτουργίες καταγραφής φυσικής κατάστασης, αλλά περιλαμβάνει υποστήριξη HD Voice, επιτρέποντας στο χρήστη να πραγματοποιεί και να λαμβάνει κλήσεις μέσω του μικροφώνου και των ηχείων της μπάντας και να ελέγχει φωνητικά ένα smartphone.

Τόσο το SmartWatch 3 όσο και το SmartBand αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, στην τιμή των 230 και 160 ευρώ, αντίστοιχα.

Πηγή: electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα