Logitech ηλιακό ασύρματο πληκτρολόγιο για Mac και iOS

22:15 30/5/2012 - Πηγή: TechFan

Η Logitech έχει κυκλοφορήσει το επανασχεδιασμένο Wireless Solar K760 πληκτρολόγιο για Mac, iPhone και iPad. Το τελευταίο Bluetooth πληκτολόγιο μοιάζει με το ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple

και αντικαθιστά το K750, το οποίο ήταν πολύ λιγότερο συμπαγές. Όπως με όλα τα προϊόντα ηλιακής ενέργειας της Logitech, η συσκευή θα φορτίζει με κάθε πηγή φωτός, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.
Σε αντίθεση με ορισμένα πληκτρολόγια Bluetooth που πρέπει να απενεργοποιηθούν για να αντιστοιχηθούν με μια άλλη συσκευή, το Logitech K760 περιλαμβάνει αυτό που η εταιρεία αποκαλεί “εύκολη εναλλαγή”, που επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα σε Mac, iPhone ή iPad με το πάτημα ενός κουμπιού. Η Logitech λέει επίσης ότι η πλήρης φόρτιση θα διαρκέσει τρεις μήνες.
Το Logitech Wireless Keyboard K760 Solar για Mac, iPhone και iPad είναι συμβατό με Mac OS X 10.5 (Leopard) και πάνω και με iOS συσκευές που τρέχουν το iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση. Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στα $ 80 και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ipodnn.com

Keywords
Τυχαία Θέματα