To Archos TV Connect φέρνει τα Android 4,1 Smart TV χαρακτηριστικά στις HD τηλεοράσεις (βίντεο)

15:32 10/1/2013 - Πηγή: TechFan

Εν όψει της CES 2013 την επόμενη εβδομάδα από της 8 έως 11 Ιανουαρίου, η Archos παρουσίασε την νέα Archos TV Connect device, η οποία έχει σχεδιαστεί για να μετατρέψει την HDTV σας σε μια Android Smart TV με πλήρες τηλεχειριστήριο. Το νέο συστήματα Archos TV Connect

τρέχει το τελευταίο Android 4.1 Jelly Bean λειτουργικό σύστημα της Google στην HDTV και είναι πιστοποιημένο απο την Google, άρα παρέχει πλήρη πρόσβαση στο κατάστημα Google Play.

Η Archos έχει εξοπλίσει το TV Connect με 1,5 GHz multi-core TI OMAP 4470 επεξεργαστή που υποστηρίζεται από 1GB μνήμη RAM και με 8GB για αποθήκευση, και έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει στην κορυφή της HDTV σας. Είναι εξοπλισμένο με θύρα Ethernet, mini HDMI έξοδο, micro USB θύρα, υποδοχή micro SD, HD κάμερα και ένα LED σύστημα ειδοποιήσεων, σχεδιασμένο για να παρέχει ειδοποίηση για τις εισερχόμενες κλήσεις από το Skype και τις Google Talk εφαρμογές.

Το τηλεχειριστήριο του Archos TV Connect παρέχει στους χρήστες ένα πλήρες πληκτρολόγιο και gamepad, μαζί με Android πλήκτρα συντόμευσης, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού για έλεγχο φωνής και φωνητική πληκτρολόγηση. Το Archos TV Connect θα φτάσει στα καταστήματα τον επόμενο μήνα στην τιμή των $ 129, και υποστηρίζει ασύρματη συνδεσιμότητα, αν προτιμάται.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα