To VLC για το iOS επανήλθε στο App Store

22:14 18/7/2013 - Πηγή: TechFan

Το VLC είναι μια open source media player εφαρμογή για Windows, Mac, Linux, Android και άλλες πλατφόρμες. Ενώ υπήρχε και μια έκδοση για το iOS, είχε αποσυρθεί από το

App Store μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς τα τελευταία χρόνια το VLC για το iOS ήταν διαθέσιμο μόνο σε jailbroken συσκευές. Αυτό έχει αλλάξει αυτή την εβδομάδα καθώς μια νέα έκδοση του VLC έφτασε στο App Store.

Η νέα VLC εφαρμογή για το iOS μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα αρχείων βίντεο και μια ποικιλία από τρόπους για να παρακολουθήσετε βίντεο. Μπορείτε να κατεβάσετε μια ταινία από το Dropbox λογαριασμό σας, να στριμάρετε βίντεο μέσω διαδικτύου ή να ανεβάσετε αρχεία στο iPhone, το iPod touch ή το iPad σας από μια άλλη συσκευή μέσω του WiFi σας.

Η νέα εφαρμογή υποστηρίζει επίσης multi-core επεξεργαστές γι ‘αυτό πρέπει να κάνει καλύτερα την δουλειά της αποκωδικοποίησης βίντεο σε συσκευές με νεότερο hardware. Η νέα εφαρμογή έχει αδειοδοτηθεί από το GPL2 και την Mozilla Public License Version 2, και οι προγραμματιστές φαίνεται να πιστεύουν ότι δεν θα υπάρξουν οποιαδήποτε ζητήματα αδειοδότησης με την διανομή της εφαρμογής στο App Store της Apple.

Η πρώτη εφαρμογή αποσύρθηκε το 2011, όχι επειδή παραβίασε τους όρους της Apple, αλλά επειδή το App Store παραβίαζε τους όρους της GPL που χρησιμοποιείται για την άδεια του ανοικτού κώδικα της εφαρμογής. Η Mozilla άδεια, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει εφαρμογές που θα διανέμονται μέσω του App Store.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα