Top 10 πωλήσεων στο Steam: 26/5-1/6

03:57 4/6/2013 - Πηγή: TechFan

H Valve έδωσε στην δημοσιότητα την λίστα με τους τίτλους που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις στην ψηφιακή πλατφόρμα της την περασμένη εβδομάδα και όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις.

Στην κορυφή συναντάμε το Alan Wake Franchise που περιλαμβάνει τα Alan Wake (καθώς και τα αντικείμενα της Collector’s Edition του) και Alan Wake’s American Nightmare, ενώ στην δεύτερη

θέση βρίσκουμε το Wargame: Airland Battle, ένα νέο Strategy της Eugen Systems. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Alan Wake Franchise διατίθεται έναντι μόλις 3.60€ μέχρι και τις 20:00 σήμερα το βράδυ.

Στις υπόλοιπες θέσεις των charts έχουμε τους συνήθεις…υπόπτους Metro: Last Light και Chivalry: Medieval Warfare καθώς και μερικές νέες indie δημιουργίες. Μία εξ’ αυτών είναι το Dust: An Elysian Trail που κυκλοφόρησε πέρυσι στο Xbox Live Arcade αποσπώντας θετικές κριτικές. Τέλος, στην δέκατη θέση βρίσκουμε το Grid 2 της Codemasters που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή και για το οποίο πολύ σύντομα θα έχουμε ετοιμάσει το σχετικό review.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 26/5 έως τις 1/6:

1. Alan Wake Franchise
2. Wargame: Airland Battle
3. Crusader Kings II: The Old Gods
4. Chivalry: Medieval Warfare
5. Rising Storm
6. The Incredible Adventures of Van Helsing
7. Metro: Last Light
8. Dust: An Elysian Trail
9. DmC: Devil May Cry
10. Grid 2

Πηγή: gameworld

Keywords
Τυχαία Θέματα