Ανακοινώθηκαν το Microsoft Surface Tablet με Windows 8

10:40 19/6/2012 - Πηγή: TechFan


Μετά από τις φήμες που είχαν διαρεύσει, η Microsoft μόλις παρουσιάσε σε συνέντευξη τύπου στο Λος Άντζελες: ένα Surface tabletCEO της Microsoft Steve Ballmer αποκάλυψε τη συσκευή πάνω στη σκηνή των Milk Studios στο Λος Άντζελες σήμερα.
Ο Steven Sinofsky της Microsoft

ανέβηκε στη σκηνή για να περιγράψει το υλικό του Surface tablet της Microsoft. Θα υπάρχουν δύο επιλογές για το Microsoft Surface PC, ένα τροφοδοτείται από τον Intel’s 22nm Ivy Bridge επεξεργαστή και εκτελεί τα Windows 8, με ένα άλλο Surface να τροφοδοτείται από ένα ARM chipset και τα Windows RT. Η Windows RT έκδοση είναι μόλις 9,3 χιλιοστά λεπτή, ζυγίζει 560 γρ, περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη βάση στήριξης και είναι ο πρώτος υπολογιστής με vapor-deposited (PVD) magnesium θήκη, σύμφωνα με τη Microsoft. Θα κυκλοφορήσει σε 32GB ή 64GB εκδόσεις, με μια 10,6 ιντσών οθόνη HD ClearType (άγνωστης ανάλυσης).
Η Intel-based ταμπλέτα της Microsoft Surface θα τρέχει τα Windows 8 Pro, με πάχος 13,5 mm, βάρος 710 γρ και USB 3,0 υποστήριξη. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει επίσης περίβλημα μαγνησίου και μια ενσωματωμένη βάση στήριξης, αλλά θα κυκλοφορήσει σε 64GB ή 128GB για αποθήκευση. Επιπλέον, η έκδοση της Intel θα περιλαμβάνει υποστήριξη digital ink με ένα στυλό που μαγνητίζει το σώμα του tablet και μια 10,6 ιντσών τεχνολογίας ClearType “Full HD” οθόνη. Και τα δύο Surface tablet της Microsoft διαθέτουν προαιρετικά Touch και Type keyboard καλλύματα.
Η Microsoft λέει ότι η προτεινόμενη λιανική τιμή θα ανακοινωθεί κοντά με τη διαθεσιμότητα και αναμένεται να είναι ανταγωνιστική με ένα συγκρίσιμο tablet ARM ή Intel Ultrabook κατηγορίας PC. Το Windows RT PC θα είναι διαθέσιμo κατά το χρόνο της διαθεσιμότητας των Windows 8 (που αναμένovται τον Οκτώβριο), με τα Windows 8 Pro μοντέλο να ακολουθεί περίπου τρεις μήνες αργότερα. Τα Surface θα είναι διαθέσιμα μέσω τα καταστήματα λιανικής πώλησης της Microsoft στις ΗΠΑ και μέσω επιλεγμένων online καταστημάτων της Microsoft.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα