Ανακοινώθηκε το BlackBerry OS 10.2.1, καθιστά ευκολότερη την εγκατάσταση Android εφαρμογών

19:27 28/1/2014 - Πηγή: TechFan

Η BlackBerry σήμερα έκανε διαθέσιμη μια ενημερωμένη έκδοση του λογισμικού της που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους χρήστες νέες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής, αλλά καθιστά επίσης να είναι λίγο πιο εύκολο να προσποιηθεί το BlackBerry smartphone σας ότι είναι μια συσκευή Android. Αυτό συμβαίνει γιατί το BlackBerry

OS 10.2.1 σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε Android APK files αρχεία χρησιμοποιώντας ένα web browser ή τον διαχειριστή αρχείων.

Ενώ η BlackBerry υποστηρίζει Android εφαρμογές από την έναρξη του BlackBerry PlayBook tablet, μέχρι τώρα οι προγραμματιστές έπρεπε να μετατρέψουν τις Android εφαρμογές τους σε ένα αρχείο BAR και να τις ανεβάσουν στο App World για διανομή. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε σε ένα τηλέφωνο Android ή tablet που δεν έχουν πρόσβαση στο Google Play Store.

Ακόμα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Appstore της Amazon ή κάποιο άλλο κατάστημα και να κάνετε την εγκατάσταση Android εφαρμογών απλή. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης καλύτερη υποστήριξη για Android εφαρμογές, μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση σε Bluetooth APIs, χάρτες και άλλα χαρακτηριστικά.

Άλλες ενημερώσεις του BlackBerry OS 10.2.1 περιλαμβάνουν :

Νέος dialer τηλεφώνου που σας επιτρέπει να σιγήσετε ή να στείλετε μια απάντηση με ένα κτύπημα
Υποστήριξη για ομαδικά SMS και e-mail
Πιέστε για να ανοίξετε τα μηνύματα από την κοινοποίηση της οθόνης κλειδώματος
Εικόνα κωδικός για ξεκλείδωμα
Προσαρμογή του μενού γρήγορων ρυθμίσεων
Αποθήκευση ιστοσελίδων για offline ανάγνωση
Αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού όταν συνδέεστε με WiFI
FM radio σε επιλεγμένες συσκευές ( BlackBerry Z30 , Q10 , ή Q5 )

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την ενημέρωση και τις νέες δυνατότητες που φέρνει στο δελτίο τύπου από την BlackBerry.

Keywords
Τυχαία Θέματα