Διευθυντής της LG υπόσχεται ότι θα δούμε tablet, SmartWatch και ευέλικτες οθόνες το επόμενο έτος

22:26 21/8/2013 - Πηγή: TechFan

Ο Dimitar Valev, Sales & Marketing Manager της Mobile Communications & PC της LG Βουλγαρίας, μίλησε για τα προϊόντα που ετοιμάζει ο κατασκευαστής για τους επόμενους 12 μήνες. Σε αντίθεση με τα περισσότερα στελέχη, που κρατούν σφιχτά χείλη για τα μελλοντικά σχέδια, ο Valev αποκάλυψε αρκετά για το τι η LG θα έχει στα καταστήματα για τους πελάτες της το επόμενο έτος.

Ο Valev επιβεβαίωσε ότι η LG εργάζεται σκληρά για ένα Android tablet

που θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει ένα μεγαλύτερο phablet το 2014 που θα ανταγωνιστεί με τα 6ιντσών τηλέφωνα, όπως το Galaxy Mega της Samsung.

Με όλη την έμφαση στην wearable τεχνολογία τον τελευταίο καιρό, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Valev είπε, η LG μπορεί να έχει ένα έξυπνο ρολόι έτοιμο για το επόμενο έτος. Η LG έχει ήδη ασχοληθεί με έξυπνα ρολόγια στο παρελθόν, αλλά η αγορά δεν ήταν έτοιμη για την τεχνολογία. Έχει νόημα μόνο όταν η εταιρεία πρέπει να είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα, όταν η αγορά είναι ώριμη.

Τέλος, Ο Valev είπε οι ευέλικτες οθόνες είναι στο δρόμο για το επόμενο έτος σε συσκευές που θα διατεθούν σε συγκεκριμένες αγορές. Πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία είναι ευχαριστημένη με το Android, αλλά σχεδιάζει να ασχοληθεί και με τα Windows Phone. Ακόμα παρακολουθεί το Firefox OS για να δει πώς θα το αποδεχθούν οι καταναλωτές.

Πηγή : intomobile.com

Keywords
Τυχαία Θέματα