Ενημέρωση του Viber για Android και iOS φέρνει πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο

17:24 11/9/2014 - Πηγή: TechFan

Η Viber έχει ενημερώσει της Android και iOS εφαρμογές της με την έκδοση 5.0, καθώς ανανέωσε και τις Windows και OS X εφαρμογές της. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στην τελευταία έκδοση της δημοφιλούς messaging εφαρμογής είναι η πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο.

Αυτό φέρνει το Viber πολύ πιο κοντά στο Skype,

το οποίο είναι μακράν η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη υπηρεσία για την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο. Η τελευταία έκδοση του Viber φέρνει επίσης ένα ανανεωμένο UI για τους χρήστες του Android και καλύτερη διαχείριση των sticker στο iOS.

Στις desktop εκδόσεις του Viber, μπορείτε να δείτε βελτιωμένο UI, ενημερωμένη backgrounds γκαλερί και συνολικά καλύτερη απόδοση. Οι iOS χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τα sticker πακέτα καθώς και να αναδιατάξουν.

Το Viber είναι πλέον συμβατό και βελτιστοποιημένο για Android tablets. Χρησιμοποιήστε το Viber για tablet και τηλέφωνο ταυτόχρονα. Στο Viber, ο αριθμός του τηλεφώνου σας είναι το ID σας. Η εφαρμογή συγχρονίζεται με την λίστα επαφών σας, αυτόματα και ανιχνεύει ποια από τις επαφές σας έχει Viber.

Η ενημερωμένη έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη στα Google Play Store και Apple AppStore.

Keywords
Τυχαία Θέματα