Έτοιμος ο Firefox 29 με ανανεωμένη εμφάνιση

19:08 29/4/2014 - Πηγή: TechFan

Η Mozilla κυκλοφόρησε τον Firefox 29 αυτή την εβδομάδα και το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα παρατηρήσουν σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης στο Web είναι ότι είναι αρκετά διαφορετικός από το Firefox 28. Στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με το Google Chrome από ότι μοιάζει με προηγούμενες εκδόσεις

του.

Η ομάδα δοκίμαζε το νέο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος (με την κωδική ονομασία Australis) και ήταν διαθέσιμο στον Firefox 29 beta από τον Μάρτιο. Αν δεν σας αρέσει η νέα εμφάνιση, μπορείτε λίγο πολύ να επανέλθετε σε μια πιο κλασική αίσθηση με την εγκατάσταση ενός plugin τρίτων.

Όμως, η νέα εμφάνιση είναι μόνο ένα από τα πράγματα που αλλάζει στον Firefox 29. Η Mozilla έχει επίσης ανακοινώσει το Firefox Accounts, το οποίο παρέχει ένα νέο τρόπο για να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας μεταξύ πολλαπλών συσκευών που τρέχουν Firefox web browser. Τα δεδομένα που ανταλλάσσονται μέσω του διαδικτύου είναι κρυπτογραφημένα.

Υπάρχει επίσης ένα νέο Gamepad API και νέο customization mode. Μπορείτε τώρα να κάνετε drag and drop εικονίδια για λειτουργίες, όπως συγχρονισμό, download, ή add- ons στη γραμμή εργαλείων σας για να αλλάξετε τη διάταξη του browser.

Πηγή: liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα