Η Amazon παρουσίασε το Kindle paperwhite eReader

10:10 7/9/2012 - Πηγή: TechFan

Η Amazon παρουσίασε το νέο Kindle eReader, το Kindle paperwhite. Είναι η πρώτη συσκευή που χρησιμοποιεί έναν νέο τύπο οθόνης E Ink που κάνει το φόντο να φαίνεται πιο λευκό από το γκρι. Έχει επίσης μια υψηλότερη ανάλυση οθόνης από ό, τι τα προηγούμενα μοντέλα Kindle

και ένα ρυθμιζόμενο φως, το οποίο σας επιτρέπει να διαβάσετε ακόμα και όταν είστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία για 119 δολάρια από σήμερα, και θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου.

Η Amazon λέει ότι το Kindle paperwhite έχει 25 τοις εκατό περισσότερη αντίθεση από ό, τι το Kindle Touch του περασμένου έτους και το 62 τοις εκατό περισσότερα pixel με 212 pixels ανά ίντσα. Εκμεταλλευόμενοι την επιπλέον ανάλυση, η Amazon προσθέτει περισσότερες επιλογές γραμματοσειρών και μεγέθους γραμματοσειρών.

Η εταιρεία επίσης έχει επανασχεδιαστεί το περιβάλλον εργασίας χρήστη, καθώς μοιάζει λίγο με το Kindle Fire. Αντί για μια λίστα βιβλίων και συλλογών, η αρχική οθόνη δείχνει τώρα μια εικονική βιβλιοθήκη με μια λίστα με τους τίτλους σας. Μπορείτε ακόμα να πλοηγηθείτε πατώντας και περνώντας τα δάχτυλά σας στην οθόνη αφής.

Η Amazon λέει ότι η μπαταρία του eReader μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 8 εβδομάδες, ακόμα και με το φως ενεργοποιημένο. Απενεργοποιώντας το φως θα σας δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο λειτουργίας.Το eReader έχει 8.8 χιλιοστά πάχος και ζυγίζει 212 γραμμάρια.

Όπως και οι άλλες συσκευές Kindle της Amazon, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίσουν τα βιβλία που αγοράζουν μεταξύ των συσκευών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να διαβάζετε απο ένα paperwhite Kindle και να συνεχίσετε την ανάγνωση στο τηλέφωνο, στο tablet σας ή το PC.

Η Amazon θα προσφέρει επίσης ένα Kindle 3G paperwhite eReader που θα σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα βιβλία και να τα συγχρονίσετε χωρίς WiFi. Αυτό το μοντέλο κοστίζει θα $ 179.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα