Η Dell αποκάλυψε το 27″ XPS One 27 all-in-one desktop PC

19:05 29/5/2012 - Πηγή: TechFan

Το XPS One 27 all-in-one desktop είναι μια πρόταση τις Dell που ταιριάζει με το iMac της Apple όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης. Με τιμή εκκίνησης τα 1.399 δολάρια, το Dell XPS One 27 εξακολουθεί να είναι ελαφρώς ακριβότερο από τους ανταγωνιστές του, αλλά

εξακολουθεί να είναι μια πιο προσιτή επιλογή σε σύγκριση με το iMac.Στο εσωτερικό του θα βρείτε τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel τους Ivy Bridge με την επιλογή των Core i5 ή Core i7.
Η οθόνη είναι στις 27 ίντσες με οθόνης 2560 × 1440 και θα έρθει με την Intel HD 4000 ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Δεν είναι η πιο ισχυρή επιλογή σε σύγκριση με μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών, αλλά οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης με την GeForce 640. Δεδομένου ότι ο iMac έρχεται με την AMD Radeon HD 6970M, υποθέτουμε οι καταναλωτές θα πρέπει να αναρωτηθούν αν η επιπλέον δύναμη της GPU αξίζει το πρόσθετο κόστος, αλλά και πάλι αυτό θα εξαρτηθεί από τον χρήστη και γιατι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή.
Αυτή τη στιγμή ο Dell XPS One 27 θα είναι διαθέσιμος στην Ασία ξεκινώντας και αναμένεται να διατεθεί σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα