Η Google λανσάρει την YouTube Capture εφαρμογή για το iOS

Η Google έχει διαθέσει μόλις μια νέα δωρεάν εφαρμογή στο App Store σχετική με την εφαρμογή YouTube. Η νέα εφαρμογή ονομάζεται YouTube Capture και σας επιτρέπει εύκολα να τραβήξετε και

να ανεβάσετε βίντεο στο YouTube. Έρχεται με δυνατότητες επεξεργασίας, καθώς και ευκολία λήψης βίντεο και την ανάρτηση του στο ίδιο μέρος.

Η οθόνη εγγραφής είναι πολύ λιτή, δεν υπάρχει τίποτα στο interface εκτός από ένα κουμπί εγγραφής που δείχνει το ποσό του χρόνου εκτέλεσης και τέσσερα frame decals στις γωνίες της οθόνης.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει λειτουργίες επεξεργασίας, όπως η auto-stabilization, auto-color correction, trimming και τη δυνατότητα να προσθέσετε YouTube soundtracks. Υπάρχουν επίσης μια ποικιλία από επιλογές κοινής χρήσης για το Twitter, το Facebook και το Google+. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου του βίντεο, όπως public, private, unlisted, κλπ.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με το iPhone 5 και το iPod touch 5G. Αν θέλετε κατεβάσετε το YouTube Capture, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν από αυτόν τον σύνδεσμο.

Πηγή : modmyi.com

Keywords
Τυχαία Θέματα