Η Kingston διαθέτει την νέα σειρά SSDNow V300

Η Kingston Digital ανακοίνωσε σήμερα την διάθεση της επόμενης γενιάς και πιο αποδοτικής SSDNow V Series solid-state drive. Η σειρά Kingston SSDNow V300 είναι μια ισχυρή λύση, με τίμιο κόστος, όσων επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα desktop

ή notebook PC.

Ο νέος SSDNow V300 είναι 10 φορές ταχύτερος από ό, τι ένας RPM 7200 σκληρός δίσκος. Τροφοδοτείται από μια LSI SandForce Flash Storage Processor (FSP) προσαρμοσμένη λύση για Kingston και βελτιστοποιήθηκε για τη industry-leading 19 nm NAND Flash memory, ώστε να παραδώσει διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 450 MB / s. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα στην κατηγορία του στοιχεία, ο SSDNow V300 συνδυάζει την ποιότητα, τις επιδόσεις και την οικονομική προσιτότητα για αυτούς που πρώτη φορά αποκτούν ένα SSD ή όποιον θέλει να αναβαθμίσει ένα υπάρχον σύστημα.

“Η Kingston έχει δεσμευτεί να παρέχει SSDs στην καλύτερη σχέση τιμής προς την απόδοση όσο είναι δυνατόν. Αυτό το επιτυγχάνουμε και πάλι με την επόμενη μας γενιά SSDNow V300″, δήλωσε ο Ariel Perez, SSD business manager της Kingston. “Το SSDNow V300 είναι η καλύτερη οικονομικά αποδοτική αναβάθμιση για τους χρήστες που θέλουν τα υπάρχοντα συστήματα τους να εκτελελούν πιο γρήγορα. Θα δείτε πιο γρήγορες εκκινήσεις και τερματισμούς και θα δείτε επίσης πολύ καλύτερη απόδοση του συστήματος όταν πολλαπλές εφαρμογές είναι ανοιχτές.”

Ο SSDNow V300 είναι διαθέσιμος ως αυτόνομη μονάδα ή ως ένα κιτ αναβάθμισης και περιλαμβάνει λογισμικό cloning και άλλα αξεσουάρ για ένα desktop ή σύστημα φορητού υπολογιστή. Ο SSDNow V300 υποστηρίζεται από τριετή εγγύηση, δωρεάν τεχνική υποστήριξη και τη γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα