Η LG αποκάλυψε την EA93, την πρώτη στον κόσμο 21:9 πανοραμική οθόνη

09:30 8/11/2012 - Πηγή: TechFan

Αυτή είναι η EA93 της LG, μια 29 ιντσών οθόνη με λόγο διαστάσεων 21:9 που πρόσφατα ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της LG στην Κορέα. Η EA93 είναι μια πανοραμική οθόνη με ανάλυση 2.560 x 1.080, η πρώτη του είδους της στον κόσμο. Διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 7W και ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο. Προσφέρει επίσης ένα χαρακτηριστικό εξοικονόμησης ενέργειας, που καταναλώνει περίπου 25 τοις εκατό λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από ό, τι ισοδύναμες μεγέθους μονάδες.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα,

η EA93 προσφέρει μια DVI-D διπλή θύρα, δύο θύρες HDMI, τρεις θύρες USB 3.0, μια θύρα οθόνης και έξοδο ακουστικών. Η οθόνη έχει ενσωματωμένο λογισμικό που προσφέρει διαίρεση της οθόνης στα τέσσερα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κατανέμουν τις δραστηριότητές τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ταινία σε λειτουργία πλήρους οθόνης σε ένα από τα τμήματα της οθόνης, για παράδειγμα.

Η ανακοίνωση λέει, ότι η EA93 προσφέρει ζωντανά χρώματα σε μια οθόνη IPS και είναι ιδανική τόσο για ψυχαγωγία όσο και multimedia, καθιστώντας τη μια “πολυ-ψυχαγωγική” συσκευή. Η οθόνη διαθέτει 100 τοις εκατό έκφραση χρωμάτων sRGB. Τέλος, μία από τις θύρες HDMI είναι ένα mobile high-definition link, που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με μια φορητή συσκευή. Η οθόνη είναι διαθέσιμη στην Κορέα για ₩ 690.000 ($ 633USD) και θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες χώρες αργότερα σε αυτό το έτος.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα