Η Logitech παρουσιάζει το λεπτό και ελαφρύ Ultrathin Touch Mouse

22:34 28/8/2013 - Πηγή: TechFan

Η Logitech παρουσίασε το πρώτο της ultra-portable ποντίκι αφής, το Logitech Ultrathin Touch Mouse που με την λεπτή σχεδίαση του, με τις κομψές γραμμές και με ένα βουρτσισμένο σώμα από αλουμίνιο συμπληρώνει τέλεια τους υπολογιστές. Με τον λεπτό, ελαφρύ σαν πούπουλο σχεδιασμό, γλιστρά εύκολα σε οποιοδήποτε θήκη υπολογιστή ή σε μια τσέπη. Η μεταξένιαλεία επιφάνεια αφής του έχει δημιουργηθεί από μια διαφανή επίστρωση που σας βοηθά

να απλοποιήσετε την πλοήγηση σας στα Windows 8 ή να επωφεληθείτε πλήρως από την Multi-Touch πλοήγηση στο OS X.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth με την Logitech Easy-Switch τεχνολογία, το Logitech Ultrathin Touch Mouse μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και tablet την ίδια στιγμήκαι μπορείτε να μεταβείτε εύκολα μεταξύ τους με το πάτημα ενός διακόπτη. Το ποντίκι επαναφορτίζετε μέσω USB και μόλις ένα λεπτό από το χρόνο φόρτισης δίνει αρκετή δύναμη για να συνεχίσετε να δουλεύετε για άλλη μία ώρα (με βάση την συνηθισμένη χρήση).

Διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές, το Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 σε μαύρο και το Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 για Mac σε λευκό. Αναμένεται να είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και την Ευρώπη στις αρχές Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου αντίστοιχα, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 69,99 δολαρίων.

Πηγή : techpowerup.com

Keywords
Τυχαία Θέματα