Η Nikon αποκαλύπτει τις ενισχυμένες Coolpix AW110 και S31 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

16:36 29/1/2013 - Πηγή: TechFan

Η Nikon έχει αποκαλύψει δύο επιπλέον κάμερες της Coolpix σειράς, που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Η τιμή της S31 προσφέρει μια φθηνή point-and-shoot ανθεκτική μηχανή, ενώ η AW110 προσφέρει ένα μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας, μεγαλύτερο ζουμ, αυξημένη προστασία, και άλλες λειτουργίες που σχετίζονται με υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το GPS.

Η AW110 φωτογραφική μηχανή

διαθέτει ένα 16 megapixel back-illuminated CMOS αισθητήρα, ευρυγώνιο 5x zoom φακό, μια 3 ιντσών οθόνη OLED. Το σώμα είναι αδιαπέραστο από την σκόνη, αδιάβροχο έως τα 18 μέτρα, ανθεκτικό στα χτυπήματα από πτώσεις μέχρι 2 μέτρα και μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -10 βαθμούς Κελσίου. Θα διαθέτει επίσης Wi-Fi σύνδεση και θα είναι διαθέσιμη σε μια σειρά από τέσσερα χρώματα.

Η S31 έχει έναν αριθμό από τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν στην AW110, αν και όχι ακριβός τα ίδια . Η 10 megapixel κάμερα εστιάζει στο να προσφέρει ένα σαφέστερο σύστημα μενού και μεγάλα κουμπιά για ευκολότερη λειτουργία. Έρχεται με ένα οπτικό zoom 3x, μια 2,7 ιντσών οθόνη, ειδικά κουμπιά βίντεο και αυτόματη αντιθαμβωτική τεχνολογία. Διατηρεί την θωράκιση σε σκόνη, είναι ανθεκτική σε πτώσεις από 1.2 μέτρα και είναι αδιάβροχοα μέχρι τα 5 μέτρα.

Η AW110 θα κοστίζει περίπου $ 520 από τις 21 Φεβρουαρίου που θα διατεθεί, ενώ η S31 θα κοστίζει $ 155.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα