Η Olympus ανακοίνωσε την 1080p VH-520 compact φωτογραφική μηχανή

11:13 22/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η Olympus ανακοίνωσε τη νέα VH-520, μια compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που προσφέρει 1080p υψηλής ευκρίνειας εγγραφή, καθώς και μια ποικιλία από άλλα χαρακτηριστικά. Η μηχανή διαθέτει άριστη ποιότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού λόγω της IHS τεχνολογίας, με την εταιρεία να επισημαίνει, ότι συναντάται μόνο σε μεγαλύτερες

και ακριβότερες φωτογραφικές μηχανές, καθιστώντας το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό της VH-520.

Η Olympus VH-520 προσφέρει ένα 14 megapixel CMOS αισθητήρα και χρησιμοποιεί το TruePic V επεξεργαστή, ο οποίος αναπτύχθηκε αρχικά για χρήση σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR. Το Ζουμ είναι αρκετά υψηλό, με οπτικό zoom 10x και ψηφιακό 20x, ο σταθεροποιητής εικόνας επιτυγχάνεται με τη μορφή της μετατόπισης φακού. Το εύρος ISO ανεβαίνει έως 6400 και υπάρχει HDR Ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού. Η οθόνη είναι 3 ιντσών.

Υπάρχουν επίσης κάποια αξιοπρεπή χαρακτηριστικά καταγραφής βίντεο, όπως είναι η ικανότητα να καταγράφει σε ανάλυση πλήρους υψηλής ευκρίνειας, καθώς και η High Speed ​​Movie λειτουργία, η οποία παρέχει αναπαραγωγή σε αργή κίνηση. Για ευκρινή βίντεο, υπάρχει επίσης το Multi-motion Move IS mode και ο ήχος καταγράφεται στερεοφωνικά. Τέλος, εικόνες και βίντεο μπορούν να επεξεργαστούν με τα Magic Filters.

Η Olympus VH-520 compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή θα είναι διαθέσιμη σε κόκκινο, μωβ, μπλε, μαύρο και καφέ χρώμα απο τον Απρίλιο για € 149,99.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα