Η Skype έχει δώσει λεπτομέρειες για την Windows 8 εφαρμογή της (βίντεο)

Το Skype έχει μόλις δώσει λεπτομέρειες για την Windows 8 εφαρμογή της, η οποία θα ξεκινήσει παράλληλα με τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft αργότερα αυτή την εβδομάδα. Η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη από την έναρξη σελίδα / αρχική οθόνη, χάρη στη δικό της Live πλακάκι και θα παρουσιάζει τις αναπάντητες κλήσεις

ή μηνύματα. Η εφαρμογή θα εκτελείται πάντα στο παρασκήνιο, υπόσχεται γρήγορες ανακοινώσεις, χωρίς να καταναλώνει πολύ ενέργεια απο την μπαταρία στις φορητές συσκευές.

Οι χρήστες θα γνωρίζουν εάν πήραν ένα μήνυμα ή μια αναπάντητη κλήση απλά κοιτάζοντας το Live πλακάκι, χωρίς την ανάγκη να ανοίξουν ττην εφαρμογή. Επίσης, θα ενσωματωθεί με τις επαφές εφαρμογή των Windows 8. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί ολόκληρη την οθόνη και έχει βελτιστοποιηθεί για οθόνες αφής, με ένα μεγάλο dialer και τις πρόσφατες κλήσεις, καθώς και την κατάσταση και το Skype πιστωτικό ποσό. Οι Windows 8 χρήστες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να περιορίσουν την εφαρμογή προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά της οθόνης, ενώ έχουν ανοίξει μια άλλη εφαρμογή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφτούν την σελίδα της Skype για να κατεβάσουν την εφαρμογή απο τις 26 Οκτωβρίου, αν και πρόσφατα αγορασμένα συστήματα θα έχουν την εφαρμογή προεγκατεστημένη στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις περιπτώσεις.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα