Η Sony ανακοίνωσε την Cybershot DSC-KW11 Selfie φωτογραφική μηχανή

14:17 22/8/2014 - Πηγή: TechFan

Η Sony ανακοίνωσε την Cyber​​-shot DSC-KW11, μια selfie φωτογραφική μηχανή με σχεδιασμό που μοιάζει με ένα μπουκάλι αρώματος. Η Sony φαίνεται να απευθύνονται προς τις γυναίκες και όσους αγαπούν τη selfies, αλλά θα προτιμούσαν να είχαν μια πιο μοντέρνα φωτογραφική μηχανή.

Η Sony KW11 διαθέτει αισθητήρα Exmor RS CMOS 19.2MP, ένα 21 χιλιοστών f/2 wide-angle φακό που μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες. Η κάμερα θα είναι επίσης εξοπλισμένη με μια 3.3 ιντσών OLED οθόνη και θα διαθέτει ένα σωρό διαφορετικά effects για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας, NFC και Wi-Fi δυνατότητες που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να συνδέσετε και να ελέγχετε την κάμερας σας μέσω ενός smartphone με τη λειτουργία Smart Remote Control της Sony από την PlayMemories Mobile εφαρμογή.

Η Sony θα ξεκινήσει να πουλάει την νέα Sony Cybershot DSC-KW11 στην Ασία τον Οκτώβριο και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε ροζ, πράσινο, μωβ και άσπρο χρώμα, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση ακόμα.Ακόμα δεν έχει αναφέρει εάν προτίθενται να διαθέσει την Sony Cybershot DSC-KW11 στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

Πηγή: hardwarezone.com

Keywords
Τυχαία Θέματα