Η Sony ανακοίνωσε το τεράστιο 6,4 ιντσών Xperia Z Ultra phablet (βίντεο)

16:33 25/6/2013 - Πηγή: TechFan

Η Sony έχει ανακοινώσει το Xperia Z Ultra phablet και επίσημα. Η συσκευή διαθέτει μια τεράστια 6.4 ιντσών οθόνη και ένα Snapdragon 800 επεξεργαστή, ο ​​οποίος είναι ο ταχύτερες ARM επεξεργαστής που υπάρχει σε ​ smartphone μέχρι σήμερα.

Η Triluminous οθόνη έχει ανάλυση 1080p με 344ppi πυκνότητα pixel. Χρησιμοποιεί την OptiContrast και X-Reality τεχνολογία της Sony, η οποία είναι διάδοχος

της Mobile BRAVIA τεχνολογίας. Η Sony περηφανεύεται ότι η 6.4 ιντσών οθόνη δίνει στους χρήστες 60% μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα (5 ιντσών τηλέφωνα προφανώς).

Υπάρχει μια ισχυρή Adreno 330 GPU, μέρος του νέου Snapdragon 800 chipset, ο οποίος συσκευάζει επίσης ένα quad-core Krait 400 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz. Το νέο chipset τρέχει το Android 4.2.2 με μια ανανεωμένη Sony λογισμικό για να κάνουν καλή χρήση τόσο της επιπλέον διαθέσιμης ισχύος και οθόνη ακινήτων.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Sony Xperia Z Ultra phablet έχει ένα 8MP Exmor-RS αισθητήρα που μπορεί να καταγράψει βίντεο 1080p και υποστηρίζει HDR και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Δεν υπάρχει ομως LED flash. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό μολύβι ή στυλό σαν γραφίδα, καθώς και μια capacitive γραφίδα.

Η Sony Z Ultra χρησιμοποιεί το ίδιο OmniBalance σχεδιασμό με το Xperia Z, συμπεριλαμβανομένου του πίσω τζαμιού, αλλά προσθέτει ένα μεταλλικό πλαίσιο κατά μήκος των πλευρών. Είναι ανθεκτικό στο νερό και την σκόνη και έρχεται με πιστοποίηση IP58, όπως του Xperia ZR. Σε αντίθεση με την IP57 του Xperia Z, η πιστοποίηση αυτή επιτρέπει το Xperia Z Ultra να βουτήξει βαθύτερα από 1 μέτρο και να παραμείνει εκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Ultra διαθέτει 4G LTE συνδεσιμότητα, HD Voice μαζί με NFC. Υπάρχει επίσης το player της Sony το WALKMAN, με CLEARAUDIO + και xLOUD. Η Sony το διαφημίζει ως το λεπτότερο 1080p τηλέφωνο στον κόσμο με μόνο 6,5 χιλιοστά πάχος. Βέβαια το μέγεθος της οθόνης και η 3.000 mAh μπαταρία ανεβάζουν το βάρος στα 212 γραμμάρια.

Το Sony Xperia Z Ultra αναμένεται να διατεθεί το 3ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σε τρεις εκδόσεις χρώματος, σε άσπρο, μαύρο και μοβ.

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα