Η Takes εφαρμογή για το iOS μετατρέπει τις φωτογραφίες σε βίντεο

18:44 11/3/2013 - Πηγή: TechFan

Αν είστε ένας από τους αναρίθμητους ανθρώπους που απολαμβάνουν τη λήψη βίντεο για να το μοιραστούν με το iPhone σας, μια νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store τώρα και ονομάζεται Takes. Η εφαρμογή υπόσχεται να πάρει τις φωτογραφίες σας και να τις μετατρέψει σε βίντεο με μουσική από τη δική της προκαθορισμένη βιβλιοθήκη ή την προσωπική σας μουσική συλλογή. Το βίντεο μπορεί στη συνέχεια

να μοιραστεί όπως και κάθε άλλο βίντεο.

Η εταιρεία πίσω από το εφαρμογή λέει ότι με το Takes οι χρήστες μπορούν να συλλάβουν μια εικόνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και στη συνέχεια εύκολα να μετατρέψουν πολλές εικόνες σε ένα βίντεο κλιπ, διατηρώντας τις αρχικές φωτογραφίες. Οι επιλογές μουσικής για την εφαρμογή τροφοδοτούνται από την Music Engine.

Η Takes Music Engine υπόσχεται να ταιριάξει το τραγούδι που θα επιλέξετε με το ρυθμό και τη διάρκεια του βίντεο αυτόματα. Αυτό σημαίνει ότι η μουσική αυτόματα θα ταιριάζει με το μήκος του βίντεο κλιπ σας, ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών που χρησιμοποιείτε. Τα βίντεο μπορούν να μοιραστούν με άλλους χρήστες και με τα κοινωνικά δίκτυα.

Η εφαρμογή υποστηρίζει κοινή χρήση μέσω του Facebook και του Twitter, καθώς και e-mail. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δούνε άλλα βίντεο που έχουν λάβει από φίλους χρησιμοποιώντας την Takes εφαρμογή και να βλέπουν πόσοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα βίντεο σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη χωρίς κόστος από το App Store για το iPhone.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα