Η Κινεζική εταιρεία κατασκευής κλώνων GooPhone, αποκαλύπτει το δικό της Android SmartWatch (ενημέρωση))

21:07 7/11/2013 - Πηγή: TechFan

Η GooPhone είναι περισσότερο γνωστή για την κατασκευή κλώνων, γνωστών κινητών συσκευών από κορυφαίες διεθνείς μάρκες. Οι κλώνοι της GooPhone έχουν πάντα μέτρια χαρακτηριστικά από τις συσκευές που αναπαράγουν και τρέχουν κάποια έκδοση του Android (αν και στους iPhone κλώνους το UΙ είναι ακριβώς όπως το iOS). Οι επίσημες εικόνες δείχνουν ’tiles’ UI όπως τα Windows Phone.

Τώρα

η εταιρεία μόλις παρουσίασε όχι ένα κλώνο αλλά ένα δικό της SmartWatch, που ονομάζεται GooPhone Smart Watch. Το GooPhone SmartWatch θα διαθέτει μια 1,54 ιντσών 240 × 240 οθόνη αφής, ένα 1,2 GHz επεξεργαστή διπλού πυρήνα από την MediaTek, κάμερα 5 MP ( ή 2 MP ), 512 MB RAM, 4 GB αποθηκευτικού χώρου, HSPA +, Wi – Fi, FM ραδιόφωνο, Bluetooth, GPS και θα τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich με υποστήριξη του Google Play.

Το GooPhone SmartWatch θα έχει μια υποδοχή micro SIM, εξού και το HSPA + . Το ρολόι θα έχει διαστάσεις 41,9 × 47,5 × 13,5 χιλιοστά και θα ζυγίζει 72 γραμμάρια. Το πρόβλημα είναι ότι η GooPhone ζητά 349 δολάρια για το μοντέλο αυτό. Θα υπάρξει μια πιο βασική επιλογή που θα κοστίζει $ 299. Παρόλα αυτά και στις δύο περιπτώσεις είναι πολλά τα χρήματα, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ποιος τα ζητάει. Η GooPhone δεν είναι πραγματικά η πιο αξιόπιστη εταιρεία στον κόσμο.

Το SmartWatch εμφανίστηκε στο διεθνή site της GooPhone, δεν είναι ακόμα πραγματικά διαθέσιμο και δεν υπάρχει λέξη για το πότε θα είναι.

Ενημέρωση

Δείτε παρακάτω σε δράση το νέο GooPhone Smart Watch.

Πηγή : unwiredview.com

Keywords
Αναζητήσεις
κινεζικα smartwatch, smartwatch κινεζικα
Τυχαία Θέματα