Κάντε το Android να μοιάζει όπως το iOS 7

11:05 15/6/2013 - Πηγή: TechFan

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα που το iOS 7 ανακοινώθηκε από την Apple. Χάρη όμως στην προσαρμόσιμη κινητή πλατφόρμα της Google, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αλλάξουν το interface του Android με ένα theme και να το κάνουν να φαίνεται σαν το OS της Apple.

Με τη βοήθεια του γνωστού Launcher

Nova, ένας χρήστης που ονομάζεται shmogt δημιούργησε ένα πακέτο που μπορεί να εφαρμοστεί χειροκίνητα και να μετατρέψει το interface του Android σε ένα που μοιάζει με το iOS 7. Επί του παρόντος, το Jelly Bean theme έχει βελτιστοποιηθεί για το Samsung Galaxy S3, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλες συσκευές.

Εκτός από τη συνήθη εικόνα φόντου και τα εικονίδια εφαρμογών, το jbOS7 (το όνομα του θέματος) φέρνει μια νέα οθόνη κλειδώματος και χρησιμοποιεί δύο home οθόνες, όπως και ζωντανές εφαρμογές.

Ενώ η οθόνη κλειδώματος αναπαράγει την εμπειρία της Apple σε ένα καλό βαθμό, μια από τις κύριες οθόνες home έχει γίνει να δίνει πληροφορίες για τον καιρό στην οθόνη και όχι μέσα από μια εφαρμογή. Η δευτερεύουσα οθόνη home μας δείχνει το ημερολόγιο σε μια μάλλον απλοϊκή σχεδίαση.

Το πακέτο μπορείτε να το κατεβάσετε από το Dropbox, όπου τα widgets γίνονται με το UCCW, θα βρείτε τα εικονίδια, τις γραμματοσειρές και τα wallpapers. Η γραμματοσειρά έχει περιληφθεί μόνο για λόγους επέκτασης, καθώς το theme δεν αλλάζει την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά Android, αλλά όλα τα στοιχεία της jbOS7 έχουν σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη γραμματοσειρά.

Επί του παρόντος, το εικονίδιο του φακέλου είναι κενό, επειδή ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε κάποια προβλήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά θα πρέπει να επανέλθει σύντομα (τα εικονίδια δεν είναι απαραίτητα να τα εφαρμόσετε στο θέμα). Οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το πακέτο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα