Κατεβάστε το Need for Speed Most Wanted για το iOS

Η Electronic Arts έχει κυκλοφορήσει το Need for Speed Most Wanted για το iPhone και το iPad. Μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές NFS, το παιχνίδι αγώνων έχει παίκτες που αγωνίζονται για τον τίτλο του Most Wanted. Στο Need for Speed Most Wanted είναι όλα σχετικά με την αποφυγή της αστυνομίας, ενώ εσείς ανταγωνίζεστε με τους αντιπάλους του δρόμου. Μπορείτε να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι ενός Viper SRT GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha, και πολλά άλλα σύμφωνα με την EA.

“Νιώστε την ένταση των χωρίς φρένων αγώνων δρόμου με ρεαλιστικές βλάβες του αυτοκινήτου για πρώτη φορά στο κινητό,” λέει η εταιρεία. Είναι «το πιο επικίνδυνο Need for Speed», σύμφωνα με την ΕΑ.

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν ποιος είναι ο Most Wanted σε όλες τις πλατφόρμες και να τους προκαλέσουν σε μονομαχία. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η EA έχει εισαγάγει τώρα νέα controls και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Mods στην βόλτα σας. Το Need for Speed Most Wanted είναι συμβατό με το iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3ης γενιάς), iPod touch (4ης γενιάς), iPod touch (5ης γενιάς) και το iPad και απαιτεί iOS 4.0 ή νεότερη έκδοση. Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί για το iPhone 5.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechFan