Με το Kimdecent Droid Stick A2 θα φέρεται το android στην οθόνη σας

H Kimdecent είναι ένα από τα πολλά καταστήματα που έχουν thumb drive-sized PCs με ARM επεξεργαστές και βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android. Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε το Droid Stick T10, μια συσκευή με ένα Rockchip RK3066 dual core επεξεργαστή και Android

4.1 λογισμικό. Τώρα η εταιρεία ετοιμάζεται να διαθέσει ένα νέο μοντέλο με διαφορετικό επεξεργαστή διπλού πυρήνα.

Το Kimdecent Droid Stick Α2 διαθέτει 1,5 GHz Amlogic 8726 MX-ARM Cortex A9 επεξεργαστή διπλού πυρήνα, Mali 400 διπλού πυρήνα γραφικά και τρέχει το Android 4,1 Jelly Bean. Το νέο PC-on-a-stick έχει 1GB RAM, 4GB και 8GB για αποθήκευση flash, καθώς και μια υποδοχή κάρτας microSD μέχρι και 32GB επιπλέον χώρο. Διαθέτει Wi-Fi 802.11b/g/n, λειτουργεί με ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων και διαθέτει μια θύρα USB 2.0, θύρα mini USB, θύρα HDMI, υποδοχή μικροφώνου και θύρα υπερύθρων.

Όπως και οι άλλοι μίνι υπολογιστές Android, το Droid Stick Α2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας ή σε οθόνη υπολογιστή. Η θύρα HDMI είναι στην μια άκρη, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή σε μια οθόνη και στη συνέχεια, να συνδέστε ένα καλώδιο USB για φόρτιση. Μπορείτε να τρέξετε Android εφαρμογές, να παίξετε παιχνίδια ή να δείτε βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα