Νέα HTC Footballfeed Champions League και Europa League εφαρμογή για Android συσκευές

Το HTC είναι το επίσημο smartphone brand του UEFA Champions League και UEFA Europa League και έτσι έχει κυκλοφορήσει, το HTC Footballfeed μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για τις Android συσκευές. Το HTC

Footballfeed προσφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων, ζωντανή ενημέρωση αγώνων και ανάλυση μετά τον αγώνα. Παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία σε ένα παρόμοιο περιβάλλον εργασίας με την HTC BlinkFeed homescreen, αλλά είναι προσαρμόσιμο ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναδείξουν το περιεχόμενο που έχει σημασία για αυτούς.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα επερχόμενα παιχνίδια και στις δύο διοργανώσεις, τις βαθμολογίες, λεπτομερή σχολιασμό των αγώνων, φωτογραφικό υλικό και αποκλειστικές HTC προσφορές και διαγωνισμούς. Μπορείτε επίσης να τσεκάρετε μελλοντικούς αγώνες για υπενθύμιση στο ημερολόγιο του smartphone σας και η HTC ενθαρρύνει τους χρήστες να υποβάλουν τις δικές τους πληροφορίες και ιδέες για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Το HTC Footballfeed είναι διαθέσιμο από το Google Play store.

Πηγή : pocket-lint.com

Keywords
Τυχαία Θέματα