Νέα Skullcandy Crusher ακουστικά για βαθιά μπάσα

16:59 5/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Skullcandy, ο κατασκευαστής ακουστικών έχει αναγγείλει την έναρξη μιας νέας γραμμής ακουστικών που ονομάζεται Crusher και υπόσχεται βαθιά μπάσα για να ακούτε και να αισθάνεστε. Αυτά τα ακουστικά είναι μεγάλα σαν DJστυλ με τα κύπελλα των αυτιών να περιλαμβάνουν ειδικούς REX40 οδηγούς. Τα ακουστικά επίσης χρησιμοποιούν Sensation55 drivers για βαθιά μπάσα. Προσφέρονται σε λευκό, μαύρο και κόκκινο χρώμα για 99,95 δολάρια.

Μια άλλη δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιωθεί η ποιότητα ήχου είναι η ειδική ακουστική

θύρα στα κύπελλα των αυτιών για να βοηθήσει στην αύξηση της αναπαραγωγής των μπάσων και τη μείωση των στρεβλώσεων. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να διπλώνουν για να γίνουν πιο φορητά. Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο ενισχυτή που τροφοδοτείται από μπαταρίες ΑΑ και έχει ένα ξεχωριστό ρυθμιζόμενο χειριστήριο μπάσων.

Η Skullcandy εξοπλίζει επίσης τα ακουστικά με ειδικό αυτόματο on / off έξυπνο κύκλωμα που σβήνει τον ενισχυτή όταν απενεργοποιείτε τη μουσική σας. Τα μαξιλάρια για τα αυτιά κατασκευάζονται από ένα απαλό συνθετικό δέρμα για άνεση. Το καλώδιο των ακουστικών είναι 3,5 χιλ και διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και μικρόφωνο για να κάνετε τηλεφωνήματα.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα