Νέα Windows 8.1/Blue έκδοση διέρρευσε και η Build 9374 είναι διαθέσιμη για κατέβασμα

22:01 21/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Microsoft συνεχίζει να δουλεύει πάνω στα Windows, σε μια εντελώς νέα έκδοση, με την εσωτερική κωδική ονομασία Blue project, να έχει διαρρεύσει. Τα Windows 8.1/Blue build

9374 είναι τώρα διαθέσιμα για download από ιστοσελίδες διαμοιρασμού αρχείων, όπως η Microsoft έστειλε πρόσφατα αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση στους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο για δοκιμή.

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές εάν η build 9374 φέρνει κάποια βελτίωση από τις προηγούμενες εκδόσεις, είναι αρκετά προφανές ότι είμαστε όλο και πιο κοντά σε μια δημόσια beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα, τα Windows 8.1 αναμένεται να φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, ενώ η δημόσια beta θα μπορούσε να παρουσιαστεί για τους προγραμματιστές στο συνέδριο BUILD τον Ιούνιο.

Τα Windows 8.1 είναι πολύ πιθανό να φέρουν πάρα πολλές βελτιώσεις στο τρέχον λειτουργικό σύστημα της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου ενός κουμπιού start που πολλοί χρήστες ζητούν.

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα