Νέο ασύρματο media streaming πρότυπο απο την Qualcomm

13:22 6/9/2013 - Πηγή: TechFan

Θέλετε να κάνετε streaming μουσικής από το smartphone σας σε μια σειρά από υψηλής ποιότητας ηχεία, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία Bluetooth και δεν έχετε ένα iPhone με υποστήριξη AirPlay; Η Qualcomm έχει ανακοίνωσε το δικό της ασύρματου ήχου streaming πρωτόκολλο που ονομάζεται Allplay.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε streaming μουσική ή άλλο περιεχόμενο από υποστηριζόμενες εφαρμογές και συσκευές σε ασύρματα ηχεία. Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε με ένα

απλό ηχείο Bluetooth, το Allplay έχει μερικά ενδιαφέροντα τεχνάσματα, όπως την ικανότητα να παίζει μουσική από διάφορες εφαρμογές για διαφορετικά ηχεία με διαφορετική ρύθμιση της έντασης για το καθένα.

Δυστυχώς θα πρέπει τα ηχεία ή άλλος εξοπλισμός ήχου να υποστηρίζει το Allplay, προκειμένου να το γίνει αυτό. Συμβατό hardware έχει οριστεί να παρουσιαστεί αργότερα αυτό το έτος. Η Qualcomm θα κάνει το AllPlay software developer kit διαθέσιμο για iOS και Android εφαρμογές, και μία από τις πρώτες εταιρείες που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο είναι η streaming μουσική υπηρεσία Rhapsody.

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα