Ο Ballmer μοιράζεται το όραμα του για τη νέα Microsoft σε ένα βίντεο

23:29 12/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Microsoft διέρχεται μια δραματική μετάβαση τώρα, με μια τεράστια αναδιοργάνωση που λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της εταιρείας. Με μια νέα ευθυγράμμιση που διαμορφώνεται εντός της δομής της, η Microsoft ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να σπάσει τα εσωτερικά τοιχώματα για την επέκταση της cross-platform λειτουργικότητας που έχει επισημανθεί και υπονοηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Το

όραμα του Steve Ballmer για την εταιρεία είναι να μετατρέψει τη Microsoft σε μια ομάδα που θα προσεγγίζει το σύνολο των προϊόντων της εταιρείας. Αν και η ιδέα ακούγεται απλή, με τόσα πολλά προϊόντα και ομάδες υπό τον έλεγχό του να επικεντρωθούν στον ίδιο στόχο, ανεξάρτητα από την αγορά, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον Steve Ballmer να μιλά για τα σχέδιά του για την εταιρεία και τη νέα δομή του οργανισμού. Λέει ότι θέλει να “δημιουργήσει μια οικογένεια προϊόντων και υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις που θα δώσουν δύναμη στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στο σπίτι, στην εργασία και εν κινήσει, για τις δραστηριότητες που εκτιμούν περισσότερο.“

Ο Ballmer θέλει, επίσης, οι εργαζόμενοι της Microsoft να είναι “πεινασμένοι” και με κίνητρα, επειδή είναι ο μόνος τρόπος να οδηγηθεί η Microsoft προς τα εμπρός. Σημειώνει ότι η Microsoft βρίσκεται στην πιο ανταγωνιστική βιομηχανία στον πλανήτη και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι η εταιρεία πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση.

Πηγή : neowin.net

Keywords
Τυχαία Θέματα