Ο Schmidt της Google είπε: το Android κερδίζει τον πόλεμο εναντίον του iOS

Το Android κερδίζει τον πόλεμο εναντίον του iOS της Apple, ισχυρίζεται πρόεδρος της Google Eric Schmidt. Έκανε τις παρατηρήσεις του κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Bloomberg.

“Αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή πλατφόρμας, αυτό μας πάει 20 χρόνια πριν – Microsoft εναντίον της Apple,” υποστηρίζει ο Schmidt . “Έχουμε κερδίσει αυτόν τον πόλεμο αρκετά ξεκάθαρα τώρα.”
Αν και οι iOS και Android συσκευές εναλλάσσονται στο μερίδιο αγοράς σύμφωνα με ορισμένες μετρήσεις, το Android έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και κατέχει δεσπόζουσα θέση σε πολλές αγορές. Σε αντίθεση με το iOS, το Android έχει σχεδιαστεί για να διανεμηθεί μεταξύ τρίτων, το οποίο έχει οδηγήσει σε σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρεία κατασκευής κινητών να κατασκευάσει τουλάχιστον μία συσκευή με Android. Το λειτουργικό σύστημα είναι επίσης διαθέσιμο σε μορφή tablet, αλλά πολύ λίγα Android tablet έχουν δει επιτυχία.

Η Apple είναι ο καλύτερος μεμονωμένος κατασκευαστής τηλεφώνων, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαθέτει επίσης μόνο ένα νέο τηλέφωνο ανά έτος, ενώ οι ανταγωνιστές της συνήθως αρκετά.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα