Τα Windows 8.1 μπορεί να περιλαμβάνουν ‘Boot To Desktop’ επιλογή

18:41 15/4/2013 - Πηγή: TechFan

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν οι άνθρωποι με τα Windows 8 της Microsoft είναι το γεγονός ότι αντικατέστησαν εντελώς το παραδοσιακό κουμπί Έναρξη που βρίσκαμε σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, με ένα UI που σχεδιάστηκε ειδικά για tablet και υπολογιστές με οθόνη αφής στο μυαλό. Για να περάσουμε στην επιφάνεια εργασίας

απαιτείται ένα πρόσθετο περιττό βήμα, αν και σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη φήμη, μπορεί η Microsoft να εξετάζει το ενδεχόμενο να καταργήσει το επιπλέον βήμα που χρειάζεται για να φτάσουμε στην επιφάνεια εργασίας των Windows 8.

Σύμφωνα με το WinBeta, το οποίο παραθέτει ένα ρώσικο δικτυακό τόπο ως πηγή του, υπάρχει κάποιος κώδικας των Windows 8,1 που απενεργοποιεί την Metro αρχική οθόνη και στέλνει τον χρήστη στην επιφάνεια εργασίας αυτόματα.
Υπάρχουν ήδη πολλές επιλογές από τρίτους που όχι μόνο επιτρέπουν αυτού του είδους την επιλογή, αλλά μπορούν επίσης να επαναφέρουν το παραδοσιακό μενού Έναρξη που έχει χαθεί με τα Windows 8. Έχοντας μια τέτοια επιλογή να υποστηρίζεται πλήρως από τη Microsoft δεν θα σημαίνει μόνο ότι θα απαιτηθεί μια λιγότερο εγκατάσταση στους υπολογιστές μας, αλλά αυτό θα σήμαινε επίσης, ότι η Microsoft μπορεί στην πραγματικότητα να ακούει τους πελάτες της.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα