Το Apple iPad λαμβάνει πάλι το JD Power and Associates βραβείο

21:47 28/4/2013 - Πηγή: TechFan

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, το iPad της Apple κέρδισε το JD Power and Associates βραβείο για την ικανοποίηση των πελατών με 836 μονάδες από τις 1.000. Μετά το iPad της Apple ήταν το Amazon Kindle Fire

με 829 πόντους. Στη μελέτη του Σεπτεμβρίου, τόσο η Apple όσο και η Amazon τερμάτισαν 1 και 2, αν και με υψηλότερες βαθμολογίες. Η Apple πήρε υψηλή βαθμολογία για τις επιδόσεις, την ευκολία της λειτουργίας, το στυλ, το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά του.

Το Amazon σημείωσε υψηλή βαθμολογία για το κόστος, το οποίο είναι λογικό επειδή η εταιρεία ουσιαστικά πρώτη πρόσφερε τη χαμηλή τιμή των 7 ιντσών Android tablet. Η Samsung (822), η ASUS (818) και Acer (784) συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Το iPad της Apple πήρε επίσης ένα τέλειο 5 από 5 για την J.D. Power Circle Ratings for Consumers, η βαθμολογία είναι “μεταξύ των καλύτερων” για τα tablet. Δεν υπάρχει άλλο tablet με τόσο ψηλή βαθμολογία.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη από την JD Power and Associates, οι tablet ιδιοκτήτες που κατέχουν επίσης ένα smartphone ξοδεύουν 36% περισσότερο χρόνο για περιήγηση στο tablet τους από το κινητό τους τηλέφωνο. Το 27% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ψάχνουν να αγοράσουν ένα νέο tablet εντός των επόμενων 12 μηνών, που είναι κάτω από το 37% της προηγούμενης έρευνας. Το 94% των άκρως ικανοποιημένων ιδιοκτητών tablet είναι πιθανό να αγοράσουν άλλα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα που κατασκευάζονται από την εταιρεία που παρήγαγε το tablet τους.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα