Το Instagram μας επιτρέπει πλέον να προσθέτουμε ετικέτες (tags) στα πρόσωπα φίλων μας

04:01 3/5/2013 - Πηγή: TechFan

Το Instagram με την νέα ενημέρωση (3.5) για iOS και Android μας δίνει πλέον την επιλογή να προσθέτουμε ετικέτες (tags) σε πρόσωπα φίλων μας. Πλέον, στο Instagram προφίλ μας μπορούμε να δούμε το νέο “κουμπί” με όνομα “Photos Of You” όπου από εδώ και στο εξής σε όποιες φωτογραφίες

έχετε επισημανθεί θα βγαίνουν σε αυτήν την καρτέλα.

Το Facebook φυσικά έχει αυτήν την επιλογή εδώ και χρόνια, τώρα που το Instagram το έχει αγοράσει η εταιρία είναι απολύτως λογικό να δούμε και άλλες τέτοιες παρόμοιες επιλογές. Η διαφορά όμως των ετικετών του Instagram με αυτές του Facebook είναι ότι στο Instagram μόνο ο χρήστης ο οποίος ανέβασε την φωτογραφία έχει το δικαίωμα να προσθέτει ετικέτες στις φωτογραφίες του. Στο Facebook από την άλλη, οι χρήστες μπορούν να προτείνουν στον διαχειριστή να προσθέσει και άλλες ετικέτες.

Προς το παρόν η επιλογή μπορεί να μην είναι ορατή σε όλους, παρόλα αυτά η εταιρία μας ενημέρωσε πως στις 16 Μαϊου, η επιλογή των ετικετών θα είναι εμφανίσιμη σε όλους. Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή, και να δείτε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει περισσότερα για τη νέα λειτουργία.

Τέλος, στους συντάκτες του TechFan.gr ήρθε η νέα λειτουργία και σας την δείχνουμε πρώτοι μέσα από μερικά screenshots που βγάλαμε. Screenshots από Samsung Galaxy S III…

Ενημέρωση: Την εφαρμογή μπορείτε να την κάνετε εγκατάσταση από το Apple’s App Store για iOS, και από το Google Playstore για Android συσκευές τελείως δωρεάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα