Το Status Tiles για τα WP8 φέρνει γρήγορες ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη σας

00:01 3/1/2014 - Πηγή: TechFan

Ένα από τα μεγαλύτερα κενά μεταξύ των Windows Phone 8 και των άλλων μεγάλων mobile λειτουργικών είναι η έλλειψη γρήγορου και εύκολου τρόπου να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συστήματος της συσκευής σας. Οι χρήστες του Android μπορούν να έχουν πρόσβαση στις περισσότερες από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τους μέσω του πίνακα ειδοποιήσεων, ενώ το iOS

μπορεί να το κάνει μέσω του Κέντρου Ελέγχου, αλλά οι χρήστες της πλατφόρμας WP πρέπει να βασίζονται σε εφαρμογές τρίτων για να καλύψει αυτό το κενό.

Το Status Tiles, μια πρόσφατη προσθήκη στο Windows Phone Store, είναι μια εφαρμογή αυτού του είδους. Το Status Tiles επιτρέπει στους χρήστες WP να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα Tiles, τα οποία παρέχουν πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις σύνδεσης, όπως τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, Wi – Fi, Bluetooth, λειτουργία αεροπλάνου και τα λοιπά. Ενώ πολλές άλλες εφαρμογές παρέχουν παρόμοιες λειτουργίες, το Status Tiles έχει μερικά χαρακτηριστικά, τα οποία βοηθούν κάπως να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Η Status Tiles εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλες τις συσκευές , οι οποίες διαθέτουν την Windows Phone 8 πλατφόρμα.

Πηγή : phonearena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα