Το νέο Nexus 7 φέρνει WUXGA οθόνη και quad-core Krait επεξεργαστή

12:26 25/7/2013 - Πηγή: TechFan

Η Google μαζί με το Android 4,3 ανακοίνωσε και το δεύτερης γενιάς Nexus 7. Το νέο Google Nexus 7 διαθέτει μια 7 ιντσών, 1920 x 1200 Full HD οθόνη με 323ppi, η οποία αντικαθιστά την 1280 x 800, 216ppi οθόνη της πρώτης συσκευής. Αυτή είναι η υψηλότερη ppi από κάθε άλλο tablet

στην αγορά, σύμφωνα με την Google. Η οθόνη μπορεί επίσης να δείξει 30 τοις εκατό ευρύτερο φάσμα χρωμάτων.

Τροφοδοτείται από έναν 1.4GHz quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή (80 τοις εκατό πιο γρήγορος από την CPU του πρώτου), με 2GB μνήμη RAM, μια 1.2MP κάμερα μπροστά και 5MP κάμερα πίσω. Υπάρχουν δύο στερεοφωνικά ηχεία, καθώς και virtual surround ήχος που λειτουργεί είτε μέσω αυτών ή με ένα ζευγάρι ακουστικά.

Τα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν dual-band Wi-Fi a / b / g / n, Bluetooth 4.0 (το Android 4.3 προσθέτει υποστήριξη για 4.0 + LE) και NFC. Η σσύρματη φόρτιση υποστηρίζεται επίσης. Ακόμα περιλαμβάνεται μια λυχνία ειδοποίησης LED στο μπροστινό μέρος και SlimPort, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε HD βίντεο έξοδο από τη θύρα microUSB.

Η μπαταρία έχει ενισχυθεί και τώρα προσφέρει έως και 10 ώρες περιήγησης στο διαδίκτυο και εννέα ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Είναι 2 χιλιοστά λεπτότερο από την αρχικό, καθώς και στενότερο και ελαφρύτερο. Διαθέτει την ίδια μαλακή πίσω πλευρά, όπως ο προκάτοχός του.

Για την αποθήκευση, υπάρχει 16GB για το βασικό μοντέλο που κοστίζει $ 230 και το 32GB μοντέλο στα $ 270. Οι τιμές αυτές είναι για το Wi-Fi μοντέλο, το 4G LTE μοντέλο έρχεται σε μόνο στα 32GB και κοστίζει $ 350. Το Nexus 7 2 θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη (Ιούλιος 30) μέσω του καταστήματος Play Google και σε μια σειρά από εμπόρους λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένων των Best Buy, GameStop, Walmart, Staples και Amazon.com.

Τις επόμενες εβδομάδες, η Google θα επεκτείνει την διαθεσιμότητα του Nexus 7 2 στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Πηγή : stuff.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα