Ξεκίνησε η ενημέρωση του HTC One Mini με το Android 4.3

Το HTC One έχει ήδη λάβει το Android 4.3 Jelly bean στις μεγάλες αγορές. Όμως, ήρθε και η ώρα το HTC One Mini να πάρει και αυτό το Android 4.3 με το Sense 5.5 UI. Το τελευταίο Android 4.3 Jelly bean έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως το Sense

5.5 UI και βελτιώσεις στο BlinkFeed και στα βίντεο highlights με ένα ενημερωμένο περιβάλλον, το οποίο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν το BlinkFeed εντελώς.

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση επιτρέπει επίσης στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε προτεινόμενα νέα από διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα, να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα news feed από το Twitter, το Facebook και το RSS, να αποθηκεύσουν άρθρα για ανάγνωση αργότερα και ένα σωρό διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Η ενημέρωση είναι μεγέθους 630MB και αναμένεται να φθάσει το HTC One Mini τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η διαδικασία της ενημέρωσης είναι σταδιακή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο ώστε η ενημέρωση να φτάσει τη συσκευή σας. Αν είστε ανυπόμονοι μπορείτε πάντα να ελέγξετε για την ενημέρωση χειροκίνητα πηγαίνοντας ρυθμίσεις της συσκευής.

Πηγή : geeky-gadgets.com

Keywords
Τυχαία Θέματα