Kοντά σε Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Σύμφωνα με ανθρώπους του κύκλου Λούκα Μόντριτς Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συμφωνήσουν εντός των επόμενων ημερών, την ώρα που οι Μαδριλένοι ψάχνονται και για δεξί μπακ.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν πλησιάσει τις απαιτήσεις της Τότεναμ και φαίνεται θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτό επιβεβαίωσε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του παίκτη, ο οποίος δήλωσε στο www.24sata.hr: «Τα πάντα έχουν λυθεί ικανοποιητικά. Ο Λούκα και η Ρεάλ έχουν συμφωνήσει σε όλα. Είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθεί η λύση

με την Τότεναμ, όμως, θα γίνει κι αυτό και μάλιστα σύντομα».

Να σημειωθεί πως τα ΜΜΕ της Κροατίας εκτιμούν πως η μεταγραφή θα κλείσει στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντανιέλ Λεβί, πρόεδρος της Τότεναμ, θα ήθελε να πάρει ακόμα περισσότερα χρήματα, αλλά δεδομένης της επιθυμίας του να μην παραχωρηθεί ο Μόντριτς σε αγγλική ομάδα (σ.σ. ενδιαφέρονται Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και της θέλησης του ποδοσφαιριστή να πάει στη Μαδρίτη και όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις της Τότεναμ, δύσκολα δε θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των ομάδων.

Την ώρα μάλιστα, που η «Marca» επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ. Ο Άλβρο Αρμπελόα μετά την επικείμενη πώληση του Καρβαλιάρ στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη μετατόπιση του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της άμυνας, είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση και στη Ρεάλ εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις.

Η πρώτη επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο Μαϊκόν της Ίντερ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ωστόσο, τα ιταλικά Μέσα τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος είναι πολύ κοντά στην Τσέλσι και γι” αυτό οι Μαδριλένοι κοιτούν κι άλλες περιπτώσεις, όπως οι Λούκας Πίστσεκ, Μπράνσλαβ Ιβάνοβιτς και Μάριο Φερνάντες. Τέλος, λιγότερες πιθανότητες έχει και η περίπτωση του Ζοζέ Μποσίνγκουα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Μουρίνιο.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το τρόπαιοΗ Ρεάλ Μαδρίτης αφαίρεσε το σταυρό από το έμβλημά τηςΕπίθεση με πέτρες στο λεωφορείο της Ρεάλ Μαδρίτης

Kοντά σε Μόντριτς η Ρεάλ Μαδρίτης | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα