To Face Unlock γίνεται εξυπνότερο στο Jelly Bean – Μας ζητά να ανοιγοκλείσουμε το μάτι μας!

To Face Unlock είναι ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά που είδαμε με το Ice Cream Sandwich, με το smartphone μας να “διαβάζει” το πρόσωπο μας προκειμένου να ξεκλειδώσει. Το πρόβλημα όμως είναι πως εύκολα μπορούμε να το ξεγελάσουμε τοποθετώντας απλά μια φωτογραφία μας μπροστά στην κάμερα του κινητού, αντί για το πρόσωπο μας!

Το Jelly Bean

έρχεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα με μια ιδέα που είδαμε στο παρελθόν να υιοθετεί και η Samsung για τις δικές τις συσκευές.

Η Google έχει προσθέσει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία “Liveness check”, που απαιτεί να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας προτού ξεκλειδώσει τη συσκευή. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως κανένας δε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει μια φωτογραφία μας για να ξεγελάσει το Face Unlock αποκτώντας πρόσβαση στη συσκευή μας!

Σχολιασμός στο

Πηγή: androidhellas.com

Αναδημοσίευση από: techfan.gr

Σχετικά άρθρα:

Το Android 4.1 Jelly Bean με την πρώτη ματιάH Facebook σε συζητήσεις για την εξαγορά της Face.comΚατεβάστε τα wallpappers του Android 4.1 Jelly Bean

To Face Unlock γίνεται εξυπνότερο στο Jelly Bean – Μας ζητά να ανοιγοκλείσουμε το μάτι μας! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα