Volte-tel: Κάρτες ξεκλειδώματος iPhone 4 και iPhone 4S

Είσαστε από εκείνους που έχουν βρει τον τρόπο να αγοράζουν iPhone 4 και iPhone 4S από τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη διαφορά τιμών; Για εσάς λοιπόν που μπορείτε να βρείτε τις περίφημες «κλειδωμένες» συσκευές, υπάρχει η λύση να τις «ξεκλειδώσετε» χωρίς τη διαδικασία του network unlock; Η λύση

είναι οι κάρτες ξεκλειδώματος της Gevey.

Για το iPhone 4G, υπάρχει η Gevey  iPhone 4G Ultra η οποία ξεκλειδώνει GSM iPhone με λειτουργικό iOS, εκδόσεις από 4.1 έως και 5.1.1. Σημαντικό για την λειτουργία της κάρτας είναι το modem firmware να είναι εκδόσεων 1.59.00, 2.10.04, 3.10.01, 4.10.01.P
Αντίστοιχα, για το GSM iPhone 4S υπάρχει η Gevey iPhone 4S UltraS για τις 4S συσκευές με λειτουργικό iOS, έκδοσης 5.0 έως και 5.1.1 και να έχουν modem firmware 1.0.11, 1.0.13, 1.0.14,  2.0.10 και 2.0.12 απαραίτητα.
Οι κάρτες Gevey είναι plug n’ play, δηλαδή, λειτουργούν και ξεκλειδώνουν την συσκευή σας αμέσως με το που θα τις εισάγετε στο τηλέφωνο. Αναγνωρίζουν το δίκτυό σας, όποιο κι αν είναι αυτό, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για το πιο «μοντέλο» κάρτας θα επιλέξετε.
Σε περίπτωση που αποφασίστε να αλλάξετε πάροχο, άρα και να αλλάξετε κάρτα SIM, οι κάρτες Gevey θα λειτουργήσουν εκ νέου, εφόσον τις επαναφέρετε στις αρχικές τους ρυθμίσεις, με την ειδική κάρτα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.
Οι κάρτες Gevey, δεν απαιτούν καμία τροποποίηση της κάρτας SIM σας, εφόσον το νέο chip set που χρησιμοποιούν είναι το πλέον αξιόπιστο. Μάλιστα, η λήψη σας και η χρήση της συσκευής σας είναι εγγυημένα καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη λύση ξεκλειδώματος.
Οι κάρτες Gevey Ultra και Ultra S, διατίθενται στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά, από την εταιρεία Volte-Tel.

Πηγή: telecomnews.gr

Σχετικά άρθρα:

Νέο κινητό ViewPhone 3 με δύο κάρτες SIM από την ViewSonicΤο LG A290 δέχεται τρείς SIM κάρτεςLil Kikr, ένα ιδιαίτερο iPhone Dock (Video)

Volte-tel: Κάρτες ξεκλειδώματος iPhone 4 και iPhone 4S | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα