Αλβέρτης: Να συνεχιστεί η δυναστεία!

Με την ευχή του Φράγκι ο Παναθηναϊκός αναμετράται απόψε το βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλώντας στην Πράσινη για τον σημερινό τελικό με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας που θα κρίνει και το πρωτάθλημα.

«Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε πως αυτά τα παιχνίδια

είναι ιδιαίτερα. Είναι παιχνίδια που κρίνουν έναν τίτλο», τόνισε και συνέχισε:

«Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Μιλάμε για έναν αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ο νικητής του οποίου θα πάρει το πρωτάθλημα. Όπως κρινόταν ο τίτλος και το ’99. Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, είχαμε ψυχολογία και το κλίμα ήταν το καλύτερο. Ξέραμε και νιώθαμε πως είχε έρθει η ώρα μας. Το παιχνίδι εκείνο, ο τίτλος αυτός ήταν η αρχή της δυναστείας που «χτίσαμε». Μια δυναστεία που όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά όλοι επιθυμούμε και θέλουμε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Όλοι οι παίκτες ξέρουν πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν και είναι έτοιμοι για αυτό», κατέληξε.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Θα συνεχιστεί το ματς Αρης-Αστέρας ΤρίποληςΣπυρόπουλος: Φαβορί εμείςΠότε θα μάθει αν θα συνεχιστεί η εκπομπή της και το 2012;

Αλβέρτης: Να συνεχιστεί η δυναστεία! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα