Απέκτησε Ζουμπουλάκη η Κέρκυρα

Στη Κέρκυρα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Άγγελος Ζουμπουλάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο Ζουμπουλάκη, στον οποίο κι εύχεται κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας».

Το Who is who:

Ο Ζουμπουλάκης, γεννήθηκε στις 23/5/1989 στις Σπέτσες και προέρχεται

από πολύ καλή χρονιά με τον Θρασύβουλο στη Football League. Μετρώντας 31 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας ένας εκ των τριών αρχηγών. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και, τον περασμένο μήνα, δοκιμάστηκε από τον Σάκη Τσιώλη στον Αστέρα Τρίπολης.

Την καριέρα του την άρχισε από τους μικρούς του Ατρόμητου και τον Ιούνιο του 2008, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, προτού, δύο μήνες μετά, δοθεί δανεικός στον Φωστήρα.

Η καλή σεζόν του (15 ματς) τράβηξε το ενδιαφέρον της Καλλιθέας, η οποία, την επόμενη περίοδο (2009-’10) τον ενέταξε στο δυναμικό της (πάντα, δανεικός απ” τον Ατρόμητο).

Στο «Ελ Πάσο» έμεινε δύο «γεμάτες» σεζόν (ως το 2011, 47 συμ./ 1 γκολ) και πέρσι, αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο μετακόμισε στον Θρασύβουλο.

Με 29 παίκτες στο Καρπενήσι

Για το Καρπενήσι αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (19/7) η αποστολή του ΑΟ Κέρκυρα, όπου και θα πραγματοποιήσει, στο διάστημα 19-30 Ιουλίου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά η αποστολή των «Φαιάκων»: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Ζιάμπαρης, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Λεόν, Ηλιάδης, Χαμπλ, Καραπέτσας, Σταμόγιαννος, Νάστος, Τσοκάνης, Αγρίτης, Μπάρκογλου, Καραλής, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης συν τον Γιάντση (για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες), τους τέσσερις από την ομάδα Νέων (Γεωργακόπουλος, Αρμένης, Κούδας, Κρητικός), τον υπό δοκιμήν τερματοφύλακα, Ριγανά, τους υπό μεταγραφή Παπαδήμα, Λάμπρου και τον νεαρό Χαροντάκη, ο οποίος προορίζεται για την ομάδα Νέων.

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Απέκτησε Ζουμπουλάκη η Κέρκυρα | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα